top of page

"Jeg har gået med den hovedpine i et år og nu er den væk!"

Behandlinger

Stress Release

Roen breder sig og du får teknikker til at undgå stress.

Kranio-Sakral Terapi

Metoden med de mange virkninger.

Afspænding

Få løst op for muskelspændinger, på den blide måde.

Gaven i maven

Når stress og følelser
går lige i maven

The Healing Code

En blid vej til forløsning
af fortiden

Services

Pris

30 min
490 kr
45 min.
600 kr
60 min.
750 kr
90 min.
1100 kr
Priser

Om mig

Tak for at du er på min hjemmeside og kigger dig omkring! Hvad der end bragte dig hertil, så håber jeg at du finder hvad du søger.

 

Uddannelse

I 2000 blev jeg afspændingspædagog ved Skolen for Kropsterapi og Afspænding, og fra KST-Akademiet blev jeg i 2006 certificeret Kranio-Sakral Terapeut. Siden er jeg blevet inspireret på ny via kurser på Upledger Institut, Scandinavia.

Afspænding og kranio-sakral terapi har vist sig at spille utrolig godt sammen, måske fordi begge behandlingsformer er så blide og inviterer kroppen til en selvhelbredende proces.

I 2018 blev jeg sulten efter flere redskaber og blev Access Bars behandler og startede på uddannelsen til kinesiolog. Jeg har nu grunduddannelsen, Touch For Health, og finder min egen vej derfra.

Erfaring

Tidligere var jeg fast tilknyttet behandler og ergonomisk vejleder i virksomheder, deriblandt NOA NOA, og fungerede som ekstern ergonomisk vejleder i virksomheder og i Københavns Kommune.

Nogenlunde samtidig var jeg i Firkløveren, en helsekostforretning i Helsingør, hvor jeg lærte en hel del om naturmedicin og kosttilskud. Ejeren var en klog kone, også kinesiolog, og hun har øset af sin livslange erfaring. Om muligt har jeg lært endnu mere af at lytte til folks historier og erfaringer.

I 2012 startede jeg som behandler på Amagerbro Fysioterapi. Der kommer jo folk med alverdens udfordringer, så jeg har haft den glæde at kunne hjælpe mennesker af med mange forskellige symptomer.                                                            Det har været en spændende proces at erfare mig frem til hvilke patientgrupper der har særligt glæde af min behandling, nemlig folk med stress, hovedpine, hjernerystelse, angst, depression og migræne.                     Det skal ikke afholde dig fra at komme til mig med andre symptomer, og du er altid velkommen til at ringe til mig og høre hvad jeg har af erfaring med netop det du døjer med.

Lokation

Jeg er på Amagerbro Fysioterapi (Kirkegårdsvej 25A) om mandagen. Du kan booke tid dertil på www.amagerbrofysioterapi.dk.

Onsdag og fredag er jeg på The Yoga Flat (Christianshavns Torv 2, 3.tv, lige ved Metro stationen). Torsdag er jeg i Firkløveren (Strandgade 45, Helsingør). Du kan booke tid her på siden.

Om mig
Kontakt

Kontakt

Tak. Din besked er sendt.

bottom of page