Erindringer i kroppen
 

Det er nu videnskabeligt bevist at hukommelsen ikke kun sidder i hjernen. Mennesker der har fået en hjertetransplantation, drømmer ting der er sket for den hvis hjerte de har overtaget. Andre begynder at skrive lejlighedssange efter at de har fået indopereret hjertet fra en person der gjorde det samme.
 

Men det er heller ikke bare i hjertet at hukommelsen sidder, den sidder i alle celler i kroppen. Hukommelse er ikke fysisk væv som f.eks. blod og knogler. Hukommelsen lagres i cellekernen, i billedform. Prøv f.eks. at huske hvad du lavede sidste juleaften; når spørgsmålet har snurret lidt i systemet, popper der billeder op af middagsbordet, juletræet eller da bedstefar faldt i søvn i sofaen.

Kroppen påvirkes

 

Når vi oplever noget ubehageligt - det kan være en svær tid i livet, et chok eller en følelse af f.eks. sorg, vrede eller svigt - kan oplevelsen eller følelsen tage bolig et sted i vores krop og give smerter, spændinger eller funktionsnedsættelse i et organ. 

”Det hviler tungt på mine skuldre”. ”Det var noget af en mavepuster”. ”Nu bider jeg tænderne sammen / kniber ballerne sammen og klarer det her”. ”Det knuste mit hjerte”. ”Det går lige i maven på mig”. ”Jeg bliver syg i hovedet af det her”. Sproget er fuld af udtryk der rigtig fint beskriver hvordan livets udfordringer sætter sig i kroppen.  

Måske oplever du en tilbagevendende eller kronisk smerte, en muskel eller et område der har tendens til at spænde op - du kan få behandling og lave strækøvelser, men det er kun et spørgsmål om tid før det spænder op igen. Da kunne det være interessant at finde ud af, om der sidder en erindring i vævet. 

Livsglæden påvirkes

 

Hændelser og følelser kan også så et frø i os, der spirer og bliver til fejlagtige overbevisninger om os selv og omgivelserne; overbevisninger der forhindrer os i at leve livet i tillid og glæde. 

Måske er du indendørs mester i at bekymre dig. Eller udfordret af angst, depression eller følelsen af ikke at være god nok. Nogle gange er der åbenlyse forbindelser til hændelser eller opvækstvilkår der påvirker os den dag i dag. Vi kender sammenhængen, måske har vi endda gået i terapi og fået sat ord på det hele, men hændelserne er stadig levende i os. Kroppen har ikke glemt, og for den er det ikke altid nok at tale om tingene. Først når erindringen forløses energetisk, bliver fortiden fortid.

Cellerne påvirkes

 

Og hvad vil det sige at erindringen forløses energetisk? Jo, hukommelse lagres som sagt i billedform, som ikke er en fysisk / synlig form, men i stedet en energetisk / usynlig form (ligesom lysbølger, lydbølger og solstråler). Erindringsbillederne kan være behæftet med fejlagtige overbevisninger om os selv og omgivelserne, f.eks. ”Mor og far bliver skilt, det er nok min skyld”, eller ” Mor lider af angst – så må verden være et utrygt sted”. Disse fejlagtige overbevisninger udsender energetiske frekvenser / bølger, svarende til overbevisningen. Selvom vi godt med vores fornuft ved at vi er gode nok som vi er, eller at det ikke var vores skyld at far drak i barndomshjemmet, så ligger cellerne som små radioer og udsender en anden overbevisning. 
Vi sættes først fri af de gamle følelser og fejlagtige overbevisninger, når de små radioer slukkes, eller mere præcist når den destruktive energetiske frekvens i cellerne neutraliseres. 

 

Hvad hvis jeg ikke kender årsagen?
 

Nogle gange er vi bevidste om forbindelsen mellem en hændelse og en efterfølgende fysisk eller psykisk reaktion; måske startede hovedpinen lige efter at en god ven blev alvorligt syg eller da du fik en ny chef. 
Andre gange har vi brug for hjælp til at finde sammenhængen.

 

Muskeltest
 

Alt hvad vi har oplevet ligger som sagt som en hukommelse i alle vores celler. Det er ikke alle minder vi har tilgang til med vores dagsbevidsthed - generelt husker vi 10% af alt hvad vi har oplevet – men kroppen husker det hele og med muskeltest kan vi få tilgang til alt det vi har glemt eller fortrængt.
 

Kan du huske sidste gang du var forelsket? Du behøvede bare at tænke på vedkommende, så blafrede sommerfuglene i maven og det rislede ned af ryggen. Dvs. din tanke skabte en spontan reaktion i kroppen.
 
På samme måde sker der en spontan styrkelse af musklerne i kroppen, når vi siger / hører noget der er i overensstemmelse med kroppens dybe viden. Omvendt sker der en spontan svækkelse af musklerne, når vi siger / hører noget der er i modstrid med kroppens dybe viden.

 

Når vi muskeltester ligger du typisk på briksen og løfter en strakt arm op i ca. 45 grader. Du eller jeg siger en sætning, hvorefter jeg trykker ned på dit håndled i retning af briksen. Hvis sætningen er i overensstemmelse med kroppens dybe viden, vil armen føles stærk (svarende til et ”ja”). Hvis sætningen er i modstrid med kroppens dybe viden, vil armen føles svag og den vil typisk dale ned mod briksen (svarende til et ”nej”).
 

Man kan bruge alle muskler som ”telefon” til kroppens hukommelse, armen er bare nem og lige ved hånden. 

Med muskeltest kan vi spørge kroppen om der sidder en hændelse eller et traume i det område eller tema der driller dig. Hvis svaret er ”ja”, sporer vi os med muskeltest ind på hvilke hændelser, følelser eller overbevisninger der er årsag til ubalancen.

Behandlingen

 

Med en meget enkel metode kaldet ”The Healing Code” neutraliseres de destruktive energetiske frekvenser i cellekernen. Kort fortalt foregår det ved at du holder på fire forskellige energipunkter, imens du siger en sætning der adresserer traumet / følelsen / smerten.

Teknisk set fungerer The Healing Code (energipunkterne i kombination med sætningen) på samme måde som et lyddæmpende headset (ANC teknologi). Headsettet skaber en lyd der modsvarer lyden i omgivelserne, hvilket gør at lydbølgerne fra omgivelserne neutraliseres / forsvinder.

Hvis du fulgte med i fysiktimerne i folkeskolen, har du hørt om det her før. 

Jeg anbefaler at du arbejder med The Healing Code hjemme, indtil du kan mærke at du ikke længere påvirkes på samme måde, når du tænker på det der var svært. Erindringerne vil altid være der, men de fylder ikke på samme måde længere - de er blevet fortid. 
Nu kan immunforsvaret endelig få fred til at passe sit arbejde og en helbredelsesproces kan begynde.

 

 

Er det ikke lidt langhåret?
 

jo, sådan kan det godt lyde. Mange af os (mig selv inklusiv) forbinder energiarbejde med damer i lange, lilla gevandter og røgelsespinde bag ørerne.

Vi tænker ikke på at ultralyd, shockwave og strålebehandling også er energiarbejde. De energetiske behandlingsmetoder der anvendes i det etablerede sundhedsvæsen dræber usunde (og sunde) celler eller har til formål at øge blodgennemstrømningen i et område.

 

Denne behandling neutraliserer de destruktive energetiske vibrationer i vævet, så immunforsvaret får ro til at helbrede kroppen.

”The Healing Code” er iværksat af to læger (Alexander Loyd, PhD, ND og Ben Johnson, MD, DO, NMD), der har validitetstestet metoden fra a til å. Forskning igennem de sidste tyve år bekræfter deres syn på kroppen.  
 

IMG_0009.JPG